.

Peste 140 de companii și instituții au ales soluțiile E.ON de producere a energiei solare pentru a deveni prosumatori

E.ON Energie România a încheiat în ultimele luni 145 de parteneriate cucompanii și instituții din24 de județe și municipiul București,în cadrul cărora compania va construi și preda la cheie tot atâtea centrale fotovoltaice, valoarea totală a contractelor însumând circa 13 milioane de euro.

Centralele solare on-grid, cu putere între 33 și 100 KW, vor asigura partenerilorenergieregenerabilă pentru consumul propriuiar certificarea calității de prosumator le va permite să valorificeenergia produsă în surplus, care va fi preluată de către furnizorii lor, la un preț reglementat de autoritatea din domeniu.

Sprijinim companiile, instituțiile și clienții rezidențiali din România să devină prosumatori.Suntem aici pentru a le oferi soluții energetice adaptate nevoilor lor. Fiecare parteneriat încheiat pentru producerea de energie solară înseamnă încă un pas pentru un mediu înconjurător mai curat, economii importante prin asigurarea unor surse proprii de energie verde dar și o sursă de venit”, a declarat Cătălin Iordache, Director General al E.ON Energie România.

În cadrul proiectelor vor fi montate circa 38.000 de panouri fotovoltaice, puterea nominală totală a centralelor fotovoltaice vafi de circa 14.400 kWp iar producția acestora de peste 18.000 MWh pe an.Pentru comparație centralele solare ar putea asigura energia electrică regenerabilă pentru 12.500 de locuințe.Proiectele vor fi finalizate până la sfârșitul acestui an.

E.ON oferă soluții complete de panouri fotovoltaice și pentru clienții casnici, viitori prosumatori, care doresc să producă energie verde din energia solară și să consume astfel mai puțină electricitate din rețea, protejând mediul în același timp.

Prin divizia sa dedicată soluțiilor inovatoare, E.ON își încurajează clienții, companii, municipalități și clienți rezidențiali, să consume mai puțină energie, să fie mai eficienți din punct de vedere energetic și să își atingă propriile obiective climatice, sprijinindu-i pe tot parcursul proiectului, de la planificare, proiectare, finanțare, construcție și până la operarea centralelor.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate