Prinşi la volan sub influenţa alcoolului sau fără permis

•  La data de 24 ianuarie 2023, în jurul orei 19:30, poliţiştii au oprit în trafic, DJ 708E, pe raza satului Almașu Mic, un autoturism în care au observat că persoanele care se aflau pe locurile din față şi-au schimbat locurile, între ele. În urma opririi, poliţiştii au constatat că la volanul autoturismului se afla un tânăr de 22 de ani, din municipiul Hunedoara,  iar pe locul din dreapta-față se afla o minoră în vârstă de 16 ani, din Hunedoara, care nu posedă permis de conducere.    Tânărul a relatat că avea cunoștință despre faptul că minora nu posedă permis de conducere, iar aceasta a recunoscut faptul că ea a condus autoturismul, iar la vederea poliţiştilor cei doi au făcut schimb de locuri.

•  În data de 23 ianuarie 2023, în jurul orei 18:00, poliţiştii au oprit în trafic, pe un bulevard din municipiul Hunedoara, motociclul condus de un tânăr în vârstă de 18 ani, din municipiul Hunedoara, care nu poseda permis de conducere valabil pentru vehiculul pe care în conducea (pentru motociclul respectiv era necesar permis de conducere categoria A).

• În data de  22 ianuarie 2023, în jurul orei 03:35, poliţiştii au oprit în trafic,  pe strada Tudor Vladimirescu, din Lupeni, autoturismul condus de un tânăr de 28 de ani, din Lupeni.  Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,93 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

• La data 22 ianuarie 2023, în jurul orei 22:15, poliţiştii au observat un autoturism care se deplasa sinuos pe strada  Ulița Mare, satul Cristur, motiv pentru care au efectuat semnalul de oprire al vehiculului respectiv.  Cel aflat la volanul maşinii, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a fost supus testării cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,81 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

•  În data de 21 ianuarie 2023, în jurul orei 13:15, un conducător auto în vârstă de 56 de ani, din Uricani, a fost oprit în trafic, pe D.N. 66A, iar în urma efectuării verificărilor în bazele de date, poliţiştii au constatat că autoturismul condus de bărbat figura ca fiind radiat din circulație.

          În cauzele prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.