Razie la Căminul social de pe Aleea Moţilor, din Deva

Peste 40 de poliţişti, poliţişti locali, reprezentanţi ai Primăriei Municipiului Deva şi ai Direcţiei de Asistenţă Socială Deva au efectuat, vineri, 4 iunie 2021, o acţiune de verificare la Căminul social (fost minier) de pe Aleea Moţilor (Blocul nr. 1), cu scopul de a identifica persoanele care locuiesc fără forme legale în imobilul aflat în administrarea Direcţiei de Asistenţă Socială Deva.

Acţiunea a fost organizată de Poliţia Municipiului Deva, la solicitarea Direcţiei de Asistenţă Socială Deva.

În cadrul acesteia, au fost verificate toate cele 124 de camere din Căminul social. Au fost legitimate peste 80 de persoane care se aflau în imobil la momentul acţiunii, fiind identificate 24 de familii şi persoane singure, inclusiv copii minori, care locuiesc în cămin fără forme legale sau au intrat abuziv în camerele rămase libere.

Din totalul persoanelor legitimate, un număr de 3 familii nu au domiciliul sau reşedinţa pe teritoriul municipiului Deva.

În urma verificărilor, Direcţia de Asistenţă Socială Deva a pus în vedere persoanelor care nu au putut dovedi că locuiesc legal în imobilul situat pe Aleea Moţilor să elibereze camerele, inclusiv de bunurile personale, până în data de 10 iunie 2021.

În caz contrar, acestea vor fi acţionate în instanţă, administraţia locală solicitând evacuarea din imobil, cu obligaţii de plată pentru ocuparea abuzivă a camerelor.

Potrivit autorităţilor locale, astfel de acţiuni vor fi organizate şi în perioada următoare. /fB Direcţia de Asistenţă Socială Deva.

1 răspunde
  1. Raia
    Raia says:

    Deosebit! Dar o solutie, asa, pentru nenorocitii aia v-ati gandit sa gasiti? Sau nici soarta lor si nici ganditul nu intra in aria voastra de responsabilitate? A, sigur nu pentru asta sunteti platiti. Voi, de fapt, sunteti premiati pentru merite politice deosebite… de-aia va aflati pe posturile astea. Nu stiu ce mi-o fi venit sa intreb…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.