Reguli de acces la meciul dintre CS Hunedoara şi FCSB de miercuri – ora 21:00

Clubul Sportiv Hunedoara anunţă că accesul pe stadion la meciul cu FCSB se va face miercuri, începând cu orele 18:00! Şase porţi de acces vor fi deschise cu această ocazie, în dreptul fiecăreia urmând să fie amplasate câte trei filtre prin care se va  verifica, pe rând, respectarea condiţiilor sanitare şi de siguranţă.

Vă reamintim, accesul la meci se va face fie pe baza certificatului care atestă vaccinarea, fie prin prezentarea unui rezultat negativ certificat al unui test PCR efectuat cu cel mult 72 de ore în prealabil, sau ale unui test antigen efectuat cu cel mult 24 de ore înainte de startul evenimentului fie cu dovada trecerii prin boală în ultimele 180 de zile.

IMPORTANT! Primăria municipiului Hunedoara, împreună cu Direcţia de Asistenţă Socială şi Spitalul Municipal, vor amenaja şi funcţionaliza un punct de testare cu două fluxuri de testare în imediata apropiere a stadionului “Michael Klein”. Acesta va fi amplasat pe platoul de lângă „tribuna mare” (intrarea dinspre Kaufland) şi va funcţiona miercuri, în ziua meciului, cu începere de la ora 09.00 până la ora 19.00. Costul unui test este de 30 de lei, iar rezultatul se eliberează în 15 minute. În urma testării, la aceleaşi puncte se vor elibera şi certificatele (printate) necesare ulterior accesului în stadion.

Vă reamintim, minorii sunt exceptaţi de la respectarea protocolului sanitar!

Documentele sanitare vor fi prezentate la primul filtru din dreptul porţilor de acces. La al doilea filtru se vor efectua controalele obişnuite de securitate ale jandarmeriei şi firmei de pază . La cel de-al treilea filtru se va prezenta biletul de acces (ori carnetul de elev vizat pe anul în curs, după caz) înainte de a intra în stadion.

Nu este permis accesul cu materiale pirotehnice, brichete, băuturi alcoolice, recipiente din sticlă (sau din alte material decât plasticul, excepţie făcând sticlele de plastic de 0,5 L, fără capac) şi umbrele, în caz contrar, acestea urmând să fie reţinute la intrare!

De asemenea, având în vedere numărul limitat de locuri de parcare din zona stadionului, le recomandăm suporterilor să folosească mijloace alternative de transport pentru a asigura o fluidizare cât mai bună a traficului.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.