Rugby: Turneul celor Şase Naţiuni va debuta în februarie

Turneul celor Şase Naţiuni  la rugby este programat să debuteze pe 6 februarie, dar Bernard Laporte,preşedintele Federaţiei franceze de rugby a confirmat că vor avea loc discuţii cu părţile implicate începând de săptămâna viitoare pentru debutul acestei competiții.

Oficialul francez rămâne optimist în privinţa desfăşurării competiției conform planificării iniţiale, în ciuda recrudescenţei crizei de COVID-19.

”Turneul se va derula conform protocoalelor de sănătate impuse de guvern. Totul a mers bine în toamnă (la Autumn Nations Cup) şi va fi la fel şi la Turneul Şase Naţiuni, aşa că nu sunt îngrijorat”, a declarat Bernard Laporte care a recomandat ca meciurile de rugby contra echipelor britanice să fie amânate din cauza crizei de COVID-19, ceea ce va afecta derularea normală a Cupei Campionilor şi a Cupei Challenge.

Mai multe ţări şi-au închis frontierele cu Marea Britanie şi Africa de Sud, din cauza noilor tulpini de coronavirus identificate în aceste două ţări şi care duc la o răspândire mai rapidă a bolii COVID-19.

Ediţia 2020 a Turneul celor Şase Naţiuni s-a încheiat cu victoria Angliei, după ce meciurile din luna martie au fost suspendate şi au fost  reprogramate în luna octombrie.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.