Shopping City Deva transformă Ziua Copilului în Zilele Copilăriei

Shopping City Deva sărbătorește copiii și lumea lor magică cu jocuri și surprize și prelungește Ziua Copilului cu 4 zile de activități amuzante și educative.

Creativitate, sport și distracție de Zilele Copilăriei

 Pe 1 Iunie, în intervalul orar 15:00-20:00, cei mici sunt așteptați să își testeze creativitatea în cadrul atelierului de pictură semne de carte, susținut de artistul Simona Rad. Mai mult, copiii vor putea să se bucure de picturi pe față sau tatuaje cu sclipici.

Pentru iubitorii de muzică mari și mici, tinerii din corurile Cantus Mundi au pregătit de la ora 16:00 la ora 17:00 un spectacol muzical cu cele mai frumoase cântece ale copilăriei. Nici pasionații de sport nu au fost uitați. Aceștia sunt invitați la un adevărat maraton al activităților sportive alături de Decathlon: tir cu arcul și darts, de la ora 10:00; aruncări la coșul de baschet de la ora 12:00; fotbal de la ora 14:00, dar și școala de biciclete de la ora 16:0.

Distracția continuă și în următoarele zile, din 2 până pe 4 iunie, în intervalul orar 17:00-19:00, în zona H&M. Cei mici au întâlnire cu cele mai simpatice personaje de teatru de păpuși, Fifi, Muzicanții din Bremen sau Cei trei purceluși, dar și activități amuzante precum ateliere de pictură pe față și modelare baloane.

Poveștile îi îndrumă

Cu ocazia zilelor ce sărbătoresc copiii, Shopping City Deva lansează „Poveștile îi îndrumă”, o campanie de conștientizare a importanței educației și literaturii în viața celor mici. Astfel, utilizatorii SPOT ce fac cumpărături în valoare de minimum 50 de lei și scanează bonul în aplicația de loialitate accesând Răzuiește și Câștigă” , în perioada 1-30 iunie, primesc garantat în maximum 48 de ore, una din 5 povești educative pentru copii. Cele 5 povești educative fac parte din colecția „O călătorie în lumea Calităților și a Defectelor”, scrisă  de Ruxandra Orga – Dumitriu, elevă în clasa a 7-a în Sibiu.

****

Orar complet al activităților Zilele Copilăriei la Shopping City Deva

1 iunie, 15:00-20:00, zona H&M

  • Pictură pe față
  • Tatuaje cu sclipici 
  • Atelier de pictură semne de carte

1 iunie, 16:00-17:00, zona H&M

  • Miniconcert Cantus Mundi

 1 iunie, 10:00-18:00, zona Decathlon

Activități sportive cu Decathlon: tir cu arcul & darts, de la ora 10:00; aruncări la coșul de baschet, de la ora 12:00; fotbal, de la ora 14:00; școala de biciclete, de la ora 16:00

2-4 iunie, 17:00-19:00, zona H&M

  • Teatru de păpuși  

– 2 iunie: Fifi și Punguța cu doi bani

– 3 iunie: Fifi și Muzicanții din Bremen

– 4 iunie: Fifi și Cei trei purceluși.

  • Face painting 
  • Modelare baloane
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.