StartUPT – Bun venit în Universul Politehnicii! Deschiderea anului universitar 2022-2023, un eveniment memorabil

În weekendul 23-25 septembrie 2022, Universitatea Politehnica Timișoara organizează evenimentul „StartUPT – Bun venit în Universul Politehnicii!”, prin care dorește să ofere studenților din anul I o experiență memorabilă la prima interacțiune cu reprezentanții universității. Facultățile, ligile și departamentele universității și-au unit forțele pentru a transforma Ceremonia de deschidere a anului universitar 2022-2023 într-un eveniment demn de reputația și prestanța Universității Politehnica.

Programul evenimentului este următorul:

Vineri: 23 septembrie 2022

Locație: Stadionul Știința

  • 17:00 – Ceremonia de deschidere a anului Universitar 2022-2023
  • 18:00 – Concert Rareș Mariș
  • 19:00 – Cinema în aer liber / Proiecție de film în parcul Mecanica
  • 19:00 – After Party cu DJ

Sâmbătă: 24 septembrie 2022

Locație A: Stadionul Știința

  • 10:00 – 17:00 – Activități de tip „bun venit la POLI” organizate de facultăți, ligi studențești, departamente și companii partenere.

Locație B: Biblioteca UPT

  • 12:15 – 17:00 – „The Drive to Win” –  Eveniment  organizat de ZF și UPT – Prezentarea primului monopost electric în România

Se vor organiza prezentări statice ale mașinii, discuții cu pilotul echipei dar și curse demonstrative cu mașina de Formula E, condusă de fostul pilot de formula 1, Nick Heidfeld, pe B-dul Vasile Pârvan, pe tronsonul cuprins între B-dul Mihai Viteazu și Pasajul Michelangelo. Circulația rutieră va fi închisă între orele 15:00 – 17:00 pe tronsonul respectiv. Mijloacele de transport în comun STPT vor circula în intervalul menționat pe rute ocolitoare.

Duminică: 25 septembrie 2022

Locație: Baza 2

  • 10:00  – 17:00 –  Treasure Hunt, competiții sportive și de divertisment, organizate de Ligile studențești și CCOC.

Pe lângă programul bogat și atractiv, Universitatea Politehnica Timișoara le oferă „bobocilor” din anul I posibilitatea de a câștiga premii atractive în cadrul Tombolei Bobocului, care își va desemna câștigătorii sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 17:00.

Luni, 26 septembrie, începe noul an de învățământ universitar, cele 10 facultăți ale Universității Politehnica Timișoara vor organiza propriile festivități de deschidere, iar Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, împreună cu ligile studențești, dau startul campaniei „Săptămânile Bobocului”, în cadrul cărora vor lansa și noul Ghid al Studentului, care are menirea de a le răspunde studenților din anul I la toate întrebările pe care le au în cu studenția la UPT, de la ce înseamnă sesiunea până la informații despre bazele sportive, beneficiile, drepturile și obligațiile studentului.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.