Un candidat independent pentru Primăria Sarmizegetusa

Locuitorii comunei Sarmizegetusa se vor afla în fața unei decizii importante, în data de 27 iunie, când se vor desfășura alegerile locale parțiale. Prin votul lor vor alege viitorul primar, iar persoana care va ajunge în funcție va putea determina soarta de mai departe a comunității. Florin Delinescu intră în lupta electorală din postura de candidat independent.

Putem face din Sarmizegetusa o comună emblematică pentru Țara Hațegului! Stă în puterea și determinarea noastră”

„M-am hotărât să candidez pentru funcția de primar al comunei Sarmizegetusa! Mi-am asumat acest rol, deoarece sunt capabil să ofer acestei minunate comunități o șansă la dezvoltare și la ieșire din anonimat. Sarmizegetusa este pe cât de cunoscută la nivel național, pe atât de rămasă în urmă în ceea ce înseamnă dezvoltarea și realizarea potențialului comunei.

Drept dovadă, stă activitatea mea extinsă ca persoană fizică implicată care este recunoscută și apreciată în comună. Oamenii care mă cunosc, pot aprecia just aceste lucruri.

Avem cu toții la îndemână exemple de comune din țară bine administrate, unde standardele de viață sunt similare celor din zonele rurale din statele europene. Aceste lucruri se datorează administrațiilor locale competente. Putem face și din Sarmizegetusa o comună exemplu, iar totul stă în puterea și determinarea noastră.

Prin urmare, le cer oamenilor să-mi acorde sprijinul lor la alegerile din 27 iunie, ca să putem  construi împreună o comunitate emblematică în Țara Hațegului.

În trecut, am fost angajat al Muzeului de Arheologie Sarmizegetusa din 1994 până în 2013 când, în urma unor decizii anterioare regretabile, mi-am dat demisia pentru a nu asocia numele instituției de numele meu.

În perioada 2000 – 2017 am fost administrator al pensiunii Ulpia Traiana, printre primele pensiuni clasificată și acreditată ecoturistic din Țara Hațegului. În 2015 am fost recompensat pentru activitatea mea de administrator de pensiune și ghid turistic cu diplome de excelență din partea site-ului de turism ,,Am fost acolo”.

Din 2003 până în 2015 am participat voluntar, alături de studenții și profesorii Universității București, la înființarea și continuarea unor activități specifice a Geoparcului Dinozaurilor Țara Hațegului, fiind până în 2013 și sub contract pe perioade delimitate cu Universitatea.

Din 2015 până în 2020, alături de Dacian Munteanu și Laura Vesa am realizat Muzeul Legendelor Hațegane, muzeu care a funcționat ultimii 4 ani în Sarmizegetusa. Am depășit 1.000 de ore de voluntariat în ultimii 20 de ani realizând, printre alte activități ale Geoparcului, finanțarea și marcarea de trasee turistice în Țara Hațegului cât și Casa Vulcanilor la care am fost meșterul principal alături de Cristian Ciobanu și voluntarii Geoparcului.

Ca bun cunoscător al potențialului turistic din județul Hunedoara și în mod special din comuna Sarmizegetusa și a Țării Hațegului am însoțit de multe ori grupuri de turiști la toate obiectivele turistice  din județ,participând la multe proiecte de promovare și publicitate ale zonei.Pasionat de fotografie,istorie,geografie,geologie,ecologie și protecția mediului face frecvent cunoscute frumusețile naturii și obiectivele de interes turistic hunedorene prin rețelele de socializare și în colaborare cu unele televiziuni.

Despre perioada în care am fost pus sub acuzare, judecat și condamnat s-au spus multe. Prefer să nu comentez, acum, aceste aspecte, chiar dacă riscul să fiu atacat este mare. Voi vorbi la momentul potrivit pe această temă”, a declarat Florin Delinescu, candidat la Primăria comunei Sarmizegetusa.   

Florin Delinescu s-a născut în data de 17.08.1970. A absolvit Liceul Agroindustrial Hațeg în anul 1988. În perioada 1988 – 1990, a efectuat stagiul militar, având brevet de radiotelegrafist și operator radio clasa a treia. Este căsătorit și are doi copii.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.