Zilele medicale ale Ţării Haţegului

 

Personalul medical de la spitalul din Haţeg, dar şi medici şi asistente din alte localităţi ale Ţării Haţegului, sunt invitaţi să ia parte la ediţia din acest an a Zilelor medicale ale Ţării Haţegului.

Haţeg – Medicina modernă este strâns legată de informaţie, de accesul la tot ceea ce este nou în acest domeniu complex, dur, dar şi extrem de frumos al societăţii. Un contact permanent cu ultimele descoperiri ale ştiinţei reprezintă o condiţie de bază pentru a putea practica o medicină de succes. De aceea, este lăudabilă iniţiativa Spitalului Orăşenesc din Haţeg de a organiza, în perioada 12-14 noiembrie, manifestarea „Zilele medicale ale Ţării Haţegului”.

Evenimentul va reuni la Haţeg profesori universitari, lectori şi asistenţi care vor prezenta cazuri şi metode de tratament moderne, de la cele de chirurgie toracică, trecând prin ortopedia pediatrică şi finalizând cu cercetările din domeniul transfuziilor sanguine. De asemenea, în programul manifestării sunt înscrise teme de disertaţie ale unor medici din Spitalul Haţeg, acestea fiind axate pe diverse protocoale ce trebuie respectate în stabilirea unor diagnostice şi tratamente, inclusiv intervenţiile chirurgicale.

Evident, temele propuse participanţilor sunt mult mai diverse şi complexe decât ceea ce se poate transmite prin aceste rânduri şi, de aceea, invitaţia gazdelor este ca toate cadrele medicale din zona Haţegului, dar nu numai ele, să participe la această manifestare ştiinţifică.

Evenimentul va avea loc la Spitalul Orăşenesc şi la casa de cultură din Haţeg.

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.