Ziua „dezvoltă județul”, noaptea îl „salvează”

Întâiul agronom al județului Hunedoara, prefectul Călin Petru Marian, s-a transformat peste noapte „în primul pompier al județului”. Încercările sale disperate de a apărea în toate ipostazele posibile (și imposibile) se apropie de apogeul ridicolului. Călin Petru Marian confiscă pe persoană fizică și ISU Hunedoara. 

Munca pompierilor, capital politic pentru „prim-secretarul” liberal

Pompierii hunedoreni nu mai au voie să comunice public evenimentele la care sunt solicitați să intervină, decât după ce prefectul își ia propria porție de popularitate. Azi noapte, un incident nefericit a provocat un incendiu de proporții pe strada Depozitelor din Deva. Cine credeți că și-a pus jacheta aia scumpă și șapca de luptător antitero pe cap și s-a dus să stingă incendiul? Superman? Arnold? Chuck Norris? Nu, niciunul dintre acești eroi: prefectul Călin Marian.

Să nu vă imaginați că inginerul agronom se pricepe la stins incendii, nici vorbă, dar prezența sa era musai să se noteze în bezna nopții. A fost acolo, dacă nu era el… Ce mai, prefectul Marian nu numai că „dezvoltă județul” de dimineață până seara, dar noaptea îl și salvează!

Dincolo de glumă, cel mai penibil aspect al dimineții este că informarea despre acest incendiu se face pe Facebook de către Instituția Prefectului, nu de către ISU Hunedoara – așa cum este firesc! De parcă în curtea prefecturii ar sta în gata să intervină autospecialele de intervenție cu spumă și descarcerare. Cum este posibil ca o instituție militarizată, cum este ISU Hunedoara, cu atribuții extrem de clare și de precise în materie, să se lase călcată în picioare de idealurile politice de preamărire ale celui mai nou prim-secretar de partid reinventat de PNL? 

Noi doar întrebăm…

Marius Anton

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.