Ziua Eroilor, sărbătorită în Panteonul Moților 

Vegheați de spiritul Eroului Național Avram Iancu și de gorunii seculari, dintre care se distinge străvechiul gorun al lui Horea, am cinstit înaintașii care au luptat pentru țară.

Avram Iancu este Eroul Național al românilor, dar, mai întâi de toate este Eroul sufletelor noastre pe care, la fiecare început de septembrie, îl omagiem cu toate onorurile care se cuvin unei asemenea personalități uriașe a istoriei noastre naționale. 

I-am avut alături pe colegii primari Camelia Bedea (Vălișoara), Liviu Mihaiu Gorcea (Baia de Criș), Damian Diniș (Băița), Ovidiu Furdui (Criscior), Ovidiu Bartha (Burjuc), Ioan Vlad (Sălașu de Sus), Ioan Faur (Ribița), Flaviu Dilertea (Râu de Mori), Octavian Gheorghe Roman (Rapoltu Mare), împreună cu administratorul public al județului, Costel Avram, cu consilierii județeni Doinița Maria Bălănesc, Adrian Petruș și Vasile Bârea. 

Felicit Direcția Generală de Administrare Monumente și Promovare Turistică a Județului Hunedoara și Centrul de Cultură și Artă al Județului Hunedoara pentru organizarea impecabilă a acestui eveniment.

Mulțumesc copiilor de la Ansamblul “Bujorii Muntelui” din Petrila și lui Ciprian Roman pentru că au însuflețit această zi!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.