Ziua Naţională a produselor agroalimentare româneşti

La invitația organizatorilor, prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a participat astăzi la evenimentul desfășurat cu ocazia „Zilei Națională a Produselor Agroalimentare Românești”.   Direcția pentru Agricultură Județeană Hunedoara a organizat pe platoul din fața instituției o prezentare a produselor producătorilor hunedoreni de produse clasice și tradiționale.

La standuri au fost prezenți fermieri din zonele Romos, Șoimuș, Hațeg, Bretea Română și Ținutul Pădurenilor dar și elevi ai Liceului Tehnologic Agricol din Geoagiu.

Prefectul Călin Petru Marian, inginer agronom dar și fost director al Direcției pentru Agricultură Județeană Hunedoara, le-a transmis producătorilor agricoli hunedoreni mulțumiri pentru munca lor, deloc ușoară dar foarte importantă pentru consumatori și pentru agricultura hunedoreană.

Totodată, i-a îndemnat să folosească în continuare programele de dezvoltare și diversificare a producției, puse la dispoziție de Guvernul României sau de Uniunea Europeană, precizând că Instituția Prefectului le acordă sprijinul ori de câte ori au nevoie.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.