24 Iunie – Ziua Porților Deschise, pe terenul de tenis, în memoria Lunellei Maier

Vineri, 24 iunie, între orele 16:00 și 20:00, terenurile de tenis de lângă Stația de Ambulanță din apropierea Spitalului Municipal își deschid porțile pentru toți cei care vor să facă mișcare sau vor să facă primii pași în lumea tenisului!

Evenimentul organizat de antrenorii Luiza Vasiliu și Daniel Mihalache este gândit în memoria Lunellei Maier, cea care pe 24 iunie și-ar fi aniversat ziua de naștere și vine în ideea sprijinirii conceptului de a face sport, implicit tenis, lucruri pe care fosta jucătoare și antrenoare le-a prețuit de-a lungul vieții.

🎾 Lunella Maier s-a stins în toamna anului 2021, dar a fost una dintre figurile marcante ale tenisului hunedorean și național. Fost antrenor federal, a organizat, #AcasaLaHunedoara, peste 200 de turnee, a participat cu sportivii săi la numeroase competiții interne și internaționale, aproximativ 1.000 de copii trecând prin mâinile sale în cele peste trei decenii de activitate!

Astfel, pe 24 iunie, între orele menționate mai sus, intrarea pe terenurile de tenis va fi gratuită, iar cei doi antrenori ai clubului vor face inițieri și vor da indicații tuturor, atât celor mici, cât și celor mai mari, în a face, cât mai corect, primii pași în lumea sportului alb.

📱 Pentru o cât mai bună desfășurare a evenimentului, toți cei care sunt interesați sunt rugați să se programeze, în prealabil, la numărul de telefon: 0771 011 528.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.