A început anul școlar 2021 – 2022!

Momente emoționante pentru elevi, părinți dar și pentru cadrele didactice și autoritățile prezente la începerea noului an de învățământ.  Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a participat la festivitățile organizate astăzi la Colegiul Național „Decebal” din Deva și la Liceul Teoretic „Avram Iancu” din Brad, al cărui absolvent este, dar și la deschiderea grădiniței cu program prelungit din comuna Crișcior, complet renovată și modernizată cu fonduri guvernamentale.

    Împreună cu prefectul județului a fost alături de elevi, părinți și profesori, deputatul PNL – Hunedoara, Vetuța Stănescu iar la inaugurarea grădiniței din Crișcior au fost prezenți și primarii liberali din Țara Zarandului.

   Prefectul Călin Petru Marian le-a transmis elevilor și personalului din învățământ mult succes în noul an școlar și i-a asigurat de sprijinul Instituției Prefectului pentru ca procesul de învățământ să se desfășoare în cele mai bune condiții.  De asemenea, le-a vorbit celor prezenți despre programul „România educată” inițiat de Președintele României, Klaus Iohannis.

„Rezultatele muncii voastre, acum pe băncile școlii, vă vor ajuta în viitor să vă îndepliniți visurile. Vă doresc succes, profesori și elevi deopotrivă, în toate proiectele voastre școlare!” le-a spus Călin Petru Marian elevilor, astăzi, la început de an școlar.

  Tot astăzi, subprefectul Lorincz Szell a fost prezent la festivitățile deschiderii cursurilor de la Liceul Teoretic „Teglaș Gabor” și Colegiul Tehnic „Transilvania”, ambele din Deva.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.