ADR Vest Accel demarează astăzi, cu 26 de antreprenori înscriși la start

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest susține antreprenorii din regiune cu un program de accelerare pe care îl pornește în această săptămână, într-un parteneriat cu Institutul de Excelență în Antreprenoriat. Timp de trei luni, antreprenorii selectați din Regiunea Vest vor  avea parte de traininguri, sesiuni de mentorat și acces la experți din industrie.

Peste 160 de antreprenori din Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș și-au înscris ideile inovative de afaceri în programul de accelerare. După patru sesiuni de warm-up (întâlniri de familiarizare), organizate în toate cele patru județe; și mai multe sesiuni online, juriul format din reprezentanți ai celor două entități organizatoare, oameni de afaceri și mentori a selectat 26 de antreprenori. În următoarele trei luni, ei vor beneficia gratuit de:

–        mentorat de la experți din diverse domenii;

–        spațiu de co-working, pe toată durata programului de accelerare;

–        networking de excepție;

–        acces la investitori și fonduri de investiții din România.

Vor fi în total 75 de ore de traininguri, workshop-uri și coaching unul-la-unu, cu zeci de mentori cu experiență, timp în care antreprenorii vor primi inclusiv sprijin pentru sclalarea și extinderea internațională a afacerii lor.

Sesiunile de lucru vor fi împărțite în trei module, iar primul dintre acestea debutează vineri, 16 septembrie. Cu o zi înainte, de la ora 18:00, va avea loc lansarea evenimentului, la Biblioteca Centrală a Universității Politehnica Timișoara.

***

De peste 20 de ani, ADR Vest contribuie la dezvoltarea economică și socială a Regiunii Vest (județele Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș), prin încurajarea investiţiilor, angajarea permanentă în procesul de restructurare industrială şi de creare de noi locuri de muncă. ADR Vest gestionează programele şi proiectele finanţate din fondurile structurale alocate pentru dezvoltarea regiunii, iniţiază programe pentru promovarea strategică a Regiunii Vest şi atrage noi resurse cu impact asupra bunăstării comunităţii.

Institutul de Excelență în Antreprenoriat este un ONG dedicat zonei antreprenoriale care are ca scop educarea, promovarea și facilitarea accesului la finanțare a startup-urilor din România. IdEA își propune să contribuie la dezvoltarea ecosistemului antreprenorial și să aducă în atenția zonei de investiții startup-uri pregătite într-un sistem modern și eficient.

*** Pentru informaţii suplimentare, nu ezitați să ne contactaţi: tel. 0256-491.923, e-mail – [email protected]

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.