Alegeri la PNL Hunedoara – Vetuța Stănescu, Președinte!

Anunțată cu câteva luni în urmă, Conferința de alegeri pentru noua echipă hunedoareană a PNL a avut loc la Hunedoara, la Complexul Hotelier Werk, în prezența delegațiilor din teritoriu, desemnați în cadrul organizaţiilor de bază.

Pentru conferința județeană au fost desemnați 500 de delegați, fiind prezenți doar 446 de persoane, potrivit listelor de prezență anunțate de către organizatori. Marea absență de la forumul peneliştilor hunedoreni a fost  dată de organizația Municipiului Deva, în frunte cu Florin Oancea, preşedintele organizației, care potrivit unor informații pe surse îl susţine pe Florin Câțu și nu pe Ludovic Orban  prezent, de altfel la forumul PNL –ului  hunedorean.

Conferința liberalilor hunedoreni a adus în prim plan nevoia de consolidare și întărire a organizației județene, precum și a celor din teritoriu, paralel cu o implicare mai evidentă pentru anul 2024 când unul dintre obiectivele majore ale liberalilor hunedoreni este acela de a câștiga Consiliul Județean, precum și un scor mai bun la nivelul comunelor, oraşelor şi municipiilor.

În debutul dezbaterilor conferinței PNL, deputatul  de Alba, Florin Roman, fost președinte interimar la Hunedoara, a lansat un  atac direct la Ludovic Orban, pe care l-a acuzat, între altele, că a abandonat prea ușor lupta cu principalul competitor din viața politică şi anume PSD.

     Discuțiile în cadrul adunării de alegeri s-au desfășurat într-o notă de apreciere a activitătii desfășurate de către conducerea organizatiei  județene, din 2017 până în prezent, cu referiri directe la perioada septembrie 2020, când PNL-ul  hunedorean a fost condus de Vetuța Stănescu, ca președinte interimar, urmare a  demisiei de onoare  a lui Lucian Heiuș.

Potrivit buletinelor de vot, noua conducere a PNL  Hunedoara este formată din Vetuța Stănescu – președinte, Tiberiu – Iacob Ridzi şi Lucian Heiuș – prim-vicepreședinți ai BPJ, opt vicepreşedinţi – Inășescu Vasile Marian, Pușcaș Adrian Emilian, Irimie Mihai Gabriel, Iovănesc Filip Adrian, Costa Mircea Claudiu, Stoica Victor Tiberiu, Omotă Marius și Jurca Horia Flavius.

Conferința a validat un număr de 17 membri ai BPJ precum şi pe președintele  Comisiei Județene de Arbitraj – Hărău Eleonora Carmen, respectiv  pe Bozdog Andrei, la Comisia Judeţeană de Revizie şi Cenzori.

Trezorier al BPJ a fost reales Ovidiu Vlad.

Să mai notăm că, la conferință au mai participat Raluca Turcan, Gheorghe Falcă, Robert Sighiartău, Siegfried Mureșan, Florin Roman şi, nu în ultimul rând, Ludovic Orban, președintele în funcție a PNL.

/

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.