Celebrul brazilian ,,Cacau” este antrenorul echipei de futsal Autobergamo Deva!

Am fost onorat și bucuros să primesc astăzi, la Primărie, o legendă a futsalului mondial: Ricardo Cámara Sobral – ,,Cacau”.

Celebrul tehnician va antrena echipa Autobergamo Deva, vicecampioana României, echipă aflată în acest moment pe locul secund în Liga 1 Futsal Fortuna.

Echipa deveană va fi pregătită până la finalul sezonului de brazilianul Ricardo Camara Sobral „Cacau”, unul dintre cei mai buni antrenori din futsalul mondial.

„Cacau” este prieten bun cu Dorin Popa, președintele echipei Autobergamo. Decizia lui Ricardo de a veni la Deva a uimit întreaga lume a futsalului.

Ricardo Cámara Sobral „Cacau” are 51 de ani, dar este la fel de tânăr și sprinten ca atunci când a început să practice acest sport.

Tehnicianul brazilian a pregătit echipele: Spartak Moscova (Rusia), Kairat Almaty (Kazakhstan), Era-Pack ( Republica Cehă). A fost selecționer al echipelor naționale de futsal din Kazakhstan, Republica Cehă și Kuwait.

Este un adevărat simbol și are un CV impresionant, cu două UEFA Futsal Champions League cucerite, dar și cu multe alte reușite. 

Faptul că a acceptat propunerea de a veni la Deva, înseamnă enorm atât pentru imaginea clubului Autobergamo, cât și pentru imaginea municipiului Deva dar și a futsalului din România! 

,,Cacau” a condus deja primul antrenament al echipei Autobergamo.

„Cacau” pregătește Atobergamo Deva pentru Final Four Cupa României Fortuna, care se va juca în 20-21 martie 2023, la Sala Sporturilor din Deva.

Îi mulțumesc lui ,,Cacau” pentru gestul lui deosebit de a veni în orașul nostru să pregătească echipa deveană, lui Dorin Popa pentru tot ceea ce a realizat cu Autobergamo și jucătorilor pentru munca depusă, pasiunea lor pentru acest sport și rezultatele obținute.

Deva este mândră de acești oameni deosebiți care sunt adevărați ambasadori ai municipiului nostru.

Și, cine știe, poate avem surpriza ca devenii să cucerească sufletul lui ,,Cacau” și acesta să accepte să vină la Deva și să antreneze pe o perioadă mai lungă de timp jucătorii noștri.

Nicolae-Florin Oancea

Primarul Municipiului Deva

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.