Futsal: Autobergamo Deva, doar locul III după primele etape din play-off

Devenii de la echipa de fotbal în sală Autobergamo au remizat, 2-2 (1-1), cu United Galați, în prima etapă a turneului de play-off desfășurat la Galați.

Ei au condus cu 1-0, după golul înscris de Grosu din minutul 9, Crișan, pentru gazde, a restabilit egalitatea, în minutul 16 dar Autober­gamo Deva a trecut, din nou, în avantaj după ce Gavrilă a înscris, în minutul 26. Scorul final a fost stabilit de Araujo care a egalat cu 4 minute înainte de final.
În cel de al doilea joc Autobergamo Deva a obținut o victorie la limită, 3-2 cu FK Odorheiu Secuiesc. Echipa deveană a condus cu 2-0 prin golurile reușite de Ossorio (min. 2), Balázsi (14, autogol), dar jucătorii din Odorhei au egalat prin Kedei (15) și Balázsi (35).Golul victoriei a fost înscris de Szőcs în mi­nutul 37.
Autobergamo Deva a încheiat însă turul play-off-ului Ligii I de fotbal în sală cu o înfrângere severă ,devenii fiind învinși fără drept de apel, cu 0-5 de către liderul actual al clasamentului,Imperial Wet Miercurea Ciuc, după ce la pauză, scorul a fost egal, 0-0!
Imperial Wet a acumulat 10 puncte în clasament, urmață de United Galați, cu 7 puncte în timp ce Autoberga­mo Deva se află pe locul al treilea, cu 5 puncte, iar formația din Odorhei e pe ultimul loc, cu zero puncte.
Al doilea, și ultimul turneu din play-off se va disputa între 20 și 22 februarie, iar locul de disputate urmează să fie anunțat de FRF.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.