Medalii pentru sportivii de la LPS Cetate Deva la CN de gimnastică aerobică

Sala Polivalentă din municipiul Arad a găzduit, la finalul săptămânii trecute, întrecerile Campionatelor naționale de gimnastică aerobică la care au fost prezenți peste 200 de sportivi reprezentând 17 secții de performanță din țară.
Este pentru prima dată după mai mulți ani când această disciplină sportivă se bucură de un număr record de participanți, patru noi secții aderând la Federația Română de Gimnastică ,în ultima perioadă.
Competița de la Arad a fost organizată în condiții dificile datorită incidenței de Covit 19 care este ridicată peste tot în țară. Dar atât federația, ca şi organizator principal, cât și Primăria municipiului Arad au asigurat condiții excelente de concurs pentru toți parti­cipanții. Accesul în sala nu a fost permis, dar întrece­rile au fost transmise de către una dintre televiziunile locale din Arad și pe o rețea inter­nă de comunicare a federației.
Întrecerile s-au încheiat duminică seara cu medalii pentru sportivii de la LPS Cetate Deva pregătiți de Mădălina Susan și Georgeta Cosma, care la final s-au situat pe locul V în clasamentul cluburilor.
Medalii foarte importante pentru palmares : medalie de aur cucerită de Alexandra Daria Mihaiu în proba de perechi seniori, unde gimnasta din Deva a evoluat alături de Darius Branda (CS Universitatea Arad) și o me­dalie de argint cucerită de Mirela Frîncu în proba indi­viduală a junioarelor.
Cele două sportive legitimate la LPS Cetate Deva sunt componente ale lotului națio­nal de junioare și recent me­da­liate la Campionatele Euro­­pene de la Pesaro Italia.
Perechea Larisa Dumitriu /Daniel Anton a urcat pe po­diu­mul de premiere la secțiu­nea perechi mixte categoria a II-a și aduc acasă o medalie de bronz la fel ca și trio-ul de la categoria I , alcătuit din Daria Mihaiu/Darius Brînda/Mirela Frîncu.
Alte rezultate pentru clubul devean:Daniel Anton-loc IV la individual categoria a II-a, Nicoleta Patrichi-loc VII la individual categoria senioare.
Menționăm că la nivelul seniorilor noii campioni na­țio­nali sunt Teodora Cucu și Gabriel Bocșer, ambii de la CS Farul Constanța.
CSS Petroșani a cucerit la aceste întreceri două medalii de bronz la trio și la grup cate­goria a III-a cu care a încheiat competiția de la Arad pe un onorant loc VI în clasamentul cluburilor participante cu 19 puncte. Felicitări sportivilor hunedoreni și antrenorilor care îi pregătesc!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.