Întâlnire regională a liberalilor cu premierul Nicolae Ciucă în județul Hunedoara

Conducerile politice ale organizațiilor PNL din județele Arad, Caraș Severin, Timiș și Hunedoara au avut o primă întâlnire de lucru regională cu premierul României, Nicolae Ciucă – președinte al PNL.

Întâlnirea a avut loc în județul Hunedoara, iar alături de premier au fost prezenți prim-vicepreședintele PNL în domeniul strategiilor politice, Dan Motreanu, și ministrul de Interne Lucian Bode – secretar general al Partidului Național Liberal.

“În cadrul reuniunii au fost abordate teme privind organizarea internă și funcționarea partidului, precum și provocări și oportunități ale administrațiilor locale în implementarea programelor guvernamentale, ale strategiei pentru Valea Jiului și a programelor operaționale 2021-2027.

Prezența premierului Nicolae Ionel Ciucă în județul Hunedoara și organizarea aici a întâlnirii regionale reprezintă o reconfirmare a interesului și deschiderii pe care acesta le manifestă față de județul nostru și față de problemele specifice cu care oamenii de aici se confruntă”, a transmis preşedintele filialei judeţene PNL Hunedoara, deputatul Vetuţa Stănescu.

Premierul Nicolae Ciucă s-a aflat ieri şi în judeţul Alba, unde a avut discuţii în calitatea sa oficială, dar şi în cea de lider de partid, cu oamenii de acolo.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.