Kaiac-canoe: Reprezentanții LPS Deva pe podium la Pitești

Baza Nautică de la Bascov-Pitești a fost gazda ultimelor concursuri pentru juniori, cadeți și seniori din acest sezon competițional.

Elevii de la LPS Cetate Deva, pregătiți de prof. Ale­xandru Mureșan, au obținut o serie de rezultatele la aceste întreceri și au urcat pe podiumul de premiere.
Juniorul Ioan Alexandru Mureșan s-a clasat pe locul II în proba de 1000 m la fel ca și Sara Trif care s-a situat pe același loc la proba de 500 m junioare, urmată de Andreea Mureșan. Alexandru Filimon s-a clasat pe locul III în finala B la 1000 m, la Criteriul Speranțelor Olimpice.
La întrecerile din cadrul Cupei României sportivii de la LPS Cetate Deva au reușit alte performanțe notabile. În finala probei de K1 fete 500 m Nadia Haidar s-a clasat pe locul II și a cucerit medalia de argint iar echipajul devean care a evoluat în proba de Kaiac 4 fete 500 m alcătuit din Sara Trif/ Andreea Mureșan/ Larisa Răileanu/ Nadia Haidar a cucerit medalia de bronz.
Campionatul Național de Maraton pentru juniori, cadeți și seniori, la care au participat toți sportivii legi­timați la cluburile din țară a adus alte succese pentru sportivii de la Deva. Deveanca Nadia Haidar s-a impus în proba de K1 10000 m pe care a câștigat-o detașat adjudecându-și o medalie de aur meritată. Junioara Andreea Mureșan s-a situat pe locul III și a cucerit o medalie de bronz la K 1 7000 m iar echipajul din proba K 2 7000 m alcătuit din Alexandru Mureșan/ Alexandru Filimon a cucerit o medalie de argint.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.