Karate: Deveanul Mihai Mărtinesc este din nou campion mondial

În Serbia, la Zdrenianin s-au desfășurat întrecerile Campionatelor Mondiale de karate pentru cadeți cu participarea unui număr record de sportivi, circa 850 din 29 de țări, printre care Rusia, Bulgaria, Ucraina, Azerbajan și România, care a participat cu un număr limitat de sportivi (doar câte doi la fiecare categorie).
Mihai Mărtinesc, component al lotului național al României de karate SKDUN coordonat de shihan Aurel Pătru a participat la această competiție, pentru prima dată la categoria 18 ani și a reușit o nouă performanță.
Reprezentantul CS Champions Club Karate din Deva , deși are doar 16 ani a câștigat titlul de campion mondial în proba de kumite sambon + 73 kg. Tânărul campion mondial, de altfel multiplu campion mondial la această disciplină sportivă a dedicat această nouă performanță, celui care a fost Ioviță Mărtinesc (buni­cul lui unul dintre susținătorii sportivului devean), plecat prematur dintre noi. Un gest deosebit, de apreciat, pe care tânărul karatist îl face în memoria celui care a fost mereau alături de el la perfor­manțele pe care le-a obținut în acești ani.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.