L-aţi văzut? A plecat de la domiciliul concubinei din Vulcan şi nu e de găsit

În data de 11 mai 2022, în jurul orei 20:30, Poliția Municipiului Vulcan a fost sesizată de o femeie din localitate cu privire la faptul că nepotul său, BÎRLĂ PARASCHIV-ADELIN (foto), de 26 ani, la data de 08 mai 2022, a plecat de la domiciliul concubinei sale (din municipul Vulcan) și nu a mai revenit.

Tânărul prezintă următoarele semnalmente : înălțime 178 cm., greutate 70 kg., ochi căprui, păr negru, barbă neagră, tatuaj pe mâna dreaptă două zaruri și o coroană “KING”. La momentul plecării voluntare, acesta era îmbrăcat cu geacă de piele de culoare neagră, blue jeans, o pereche de pantofi sport de culoare albă, hanorac cu glugă, o șapcă pe care o purta cu cozorocul la spate, de culoare neagră, geantă tip borsetă laterală, de culoare maro.   

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii au demarat activităţi specifice în scopul depistării tânărului, care a fost dat în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celui în cauză, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.