Laurențiu Nistor: Alegeri anticipate pentru un guvern legitim și stabil

În aceste zile, “Guvernul Meu” își trăiește ultimele clipe. #PNL și #USRPLUS au demonstrat ceea ce era de așteptat: că nu pot guverna împreună pentru că au interese străine de nevoile de dezvoltare a României .

Bilanțul activității acestui guvern este unul dezastruos ; Zero km de autostrăzi,  0,2% fonduri nerambursabile absorbite, Zero lei fonduri atrase Planul Național de Redresare și Reziliență, România se află pe ultimul loc în Uniunea Europeană  în ceea ce privește sprijinirea IMM-urilor și a economiei, ca să nu mai vorbim de eșecul catastrofal în campania de vaccinare.

Mai sunt câteva zile până începe noul an școlar, valul patru al pandemiei începe să creeze primele probleme în spitale, scumpirile încep să fie resimțite de populație, însă pentru PNL și USRPLUS, lupta pentru putere este mult mai importantă. Acest Guvern toxic trebuie să plece în ansamblul său !

PSD știe și poate guverna bine Țara, Am demonstrat asta de fiecare dată când am avut premier. Dar, în situația actuală, având în vedere configurația politică a Parlamentului, acest lucru este imposibil. Poporul român  nu poate avea garanția unei bune guvernări în coaliții cu parteneri care lucrează împotriva românilor.

Această criză politică care paralizează administrarea Țării poate fi depășită numai prin alegeri anticipate

Cetățenii României sunt singurii care pot legitima forțele politice să formeze un guvern funcțional, performant are să răspundă nevoilor întregii societăți românești!

    PNL și USR au distrus în cârdășie România. De aceea trebuie să plece. Toți!

Laurențiu Nistor, Președintele PSD Hunedoara

2 raspunsuri
 1. Hai odata cu Motiunea de Cenzura !
  Hai odata cu Motiunea de Cenzura ! says:

  Domnule Presedinte, ati uitat sa puneti la socoteala cele 50 ce miliarde de euro cu care a indatorat Guvernul lui Iohannis Romania si faptul ca, pentru a ramane la Putere, Catu, Raluca et comp. au promis solemn ca in Romania nu se vor mari pensiile si salariile.
  Nici de PNRR – ul pitrocit de Ghinea pentru a pompa milioane de euro in firmele de consultanta ale prietenilor n-ati spus nimic, nici de Programul Saligny, dedicat primarilor preferati…. Cam multe omisiuni si cam mari.

  Răspunde
 2. 50 %
  50 % says:

  Cum comentati afirmatiile cu subiect si predicat facute de Liviu Dragnea, conform carora PSD este controlat la varf de sistemul de putere condus de Iohannis ? Greseala recunoscuta este, pe jumatate macar, iertata….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.