Natație: Hunedoreanul Nandor Nagy, medaliat la Cupa României

Noul bazin de natație de la Otopeni a fost o bună gazdă pentru participanții la întrecerile ediției din acest an a competiției “Cupa României “ pentru seniori, tineret și juniori, întreceri organizate de către Federația Română de Natație și Pentatlon modern.
Printre cei prezenți la com­petiția organizată la Bucu­rești s-au aflat și re­pre­zentanții secției de natație de la CSS Hunedoara pentru care ediția din acest an a fost o bună ocazie de a realiza o serie de noi performanțe .Toți cei patru sportivi hunedoreni , Nandor Nagy, Ariana Florănescu, Zso­fia Nagy și Ionuț Oancea au obținut rezultate foarte bune
Tânărul Nandor Nagy component al lotului național de natație juniori, posesor al unei burse olimpice și care va reprezenta România la Campionatul European, a avut o evoluție remarcabilă reușind să cucerească opt medalii la cele 4 probe la care a înotat, realizând timpi extrem de valoroși – două baremuri de calificare pentru Campiona­tele Europene, 1 medalie de aur, 3 medalii de argint la ca­tegoria Tineret, 4 medalii de argint la categoria seniori și locul III în clasamentul ge­neral Individual la categoria tineret.
Ariana Florănescu Ariana a fost prezentă în cinci finale ale întrecerilor de la București, unde a obținut un loc VI și s-a clasat de trei ori pe locul VIII la categoriile de juniori iar Zsofia Nagy a participat la o finală la nivelul juniorilor.
Este încă o competiție na­țională la care elevii pregă­tiți de prof. Anca Băjan confirmă și se mențin în elita natației românești.
Felicitări și mult succes la viitoarele competiții !

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.