Primăria Deva – Comunicat de presă

În urma ploilor torențiale care au căzut joi după-amiaza, 28 aprilie 2022, în Deva, rețeaua de canalizare care preia și o parte din apele meteorice (pluviale) nu a mai făcut față.

Sistemul de canalizare al orașului, inclusiv decolmatarea și întreținerea rigolelor, cade în sarcina operatorului Apa Prod SA Deva.Municipiul Deva este membru în ADI Aqua Prest Hunedoara, care are încheiat cu Apa Prod Deva un contract de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă și canalizare.Menționăm că Primăria Deva este la zi cu toate plățile pentru serviciile prestate de către Apa Prod SA.

În conformitate cu acest contract, operatorul Apa Prod se obligă să execute TOATE lucrările de extindere sau consolidare (reabilitare) necesare, în vederea furnizării corespunzătoare a serviciilor pe cheltuiala sa.Informăm cetățenii municipiului Deva că nu s-au produs pagube de niciun fel în zona Parcului Bejan.

La ora aceasta, echipele Serviciului Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva acționează pentru îndepărtarea aluviunilor și curățarea zonei.

Biroul de presă

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.