Primăria Simeria mereu alături de fotbalul local

Fotbaliștii juniori (U-19) din cadrul CS CFR Simeria (antrenori Dorin COSTEA și Ștefan DEAK) au putut fi întâlniți într-un reușit și eficient cantonament (cu sprijinul Primăriei Simeria, REVA Simeria și a unora dintre părinții juniorilor), în perioada 17-21 august a.c. în frumoasa stațiune balneoclimaterică Geoagiu-Băi (foto 1 – sosirea).

Obiectivul acestei deplasări într-un pitoresc loc de recreere și odihnă a fost pregătirea fizică în vederea reluării Campionatului Național, Seria 8, prima întâlnire fiind în compania, pe teren propriu, cu LPS Târgu Mureș.

Cei 16 jucători prezenți s-au bucurat de o bună pregătire fizică în zona Releu, cât și de antrenamente într-una din sălile hotelului Vacanța.

De notat că în această perioadă juniorii simereni au susținut un joc de verificare cu colegii lor de la „Avântul” Sântimbru (Alba Iulia) pe care i-au surclasat cu scorul de 8 – 2. (foto 2 – simerenii după meciul câștigat).

În toată această perioadă, toți jucătorii au dovedit disciplină și dorință de afirmare, o remarcă însă pentru: Alin Moga, Flavius Trif, Ciprian Tămaș, Mircea Iacob, Răzvan Malea și Darius Candin.

Au consemnat Ioan Vlad, Georgeta-Ileana Cizmaș

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.