Târg de adopţii de câini în municipiul Hunedoara

Sâmbătă 20.02.2021 între orele 10:00 –14:00 vă așteptăm “Adăpostul de câini” din Municipiul Hunedoara; strada Rotarilor, nr. 70 (în incinta fostei unități militare de la Hășdat)

Condiții pentru adoptarea câinilor de la adăpostul din Hunedoara:
📢 În cazul în care câinele adoptat va fi ținut într-un spațiu deschis aflat pe proprietatea privată, adoptatorul trebuie să facă dovada proprietății sau posesiei unei suprafețe de teren care să permită amplasarea unor padocuri sau a unor cuști, cu respectarea prevederilor art. 6 alin. (4) și (6) din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 205/2004 privind protecția animalelor, aprobate prin Ordinul Președintelui Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor și al ministrului internelor și reformei administrative nr. 31/523/2008.
📢 În cazul în care câinele adoptat va fi adăpostit în locuința adoptatorului, acesta trebuie să facă dovada existenței unei suprafețe locative de minimum 2,5 mp pentru fiecare câine adoptat.
📢 Persoana care adoptă mai mult de 2 câini din adăposturile publice și îi adăpostește într-un bloc de locuințe în care există asociație de proprietari, acesta trebuie să prezinte la momentul depunerii cererii de adopție și acordul vecinilor.
📢 În cazul în care persoana care adoptă mai mult de 2 câini din adăposturile publice și îi adăpostește într-un imobil, altul decât bloc de locuințe prevăzut la alin. (1), în care locuiesc mai multe persoane, acesta trebuie să prezinte în momentul depunerii cererii de adopție și acordul vecinilor.
📢 Prezentarea de către adoptator a dovezii resurselor materiale pentru creșterea și întreținerea câinilor.
📢 Asociațiile și fundațiile pentru protecția animalelor care dețin adăposturi (înregistrate sanitar-veterinar), precum și persoanele fizice și juridice cu sediul sau domiciliul în străinătate, care intenționează să adăpostească animale adoptate în afara țării, sunt exceptate de la obligația prezentării acordului vecinilor.
📢 Copie a cărții de identitate.
📢 Taxă de microcipare: 40 lei.
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.