Tenis de câmp: Turneul de la Wimbledon va fi cu spectatori în tribune

Cel de al treilea turneul de Grand Slam din actualul sezon, cel de la Wimbledon, este așteptat cu mult interes iar organizatorii acestuia sunt încrezători că numărul spectatorilor din tribune va depăşi actuala limită de 25% din capacitatea stadioanelor, ca urmare a măsurilor de relaxare din Marea Britanie.
Marea Britanie se află în etapa a treia pentru ridicarea măsurilor restrictive, iar premierul Boris Johnson a anunţat recent că inten­ţio­nează să ridice toate restricţiile şi să redeschidă economia începând cu 21 iunie.
Turneul de la Wimbledon va debuta pe 28 iunie, la o săptămână după data relaxării totale. Luna trecută, organizatorii de la All England Lawn Tennis Club (AELTC) au anunţat că fanii vor avea acces în limita a 25% din capacitatea arenelor, dar în urma semnalelor pozitive după relaxarea restricţiilor, această limită va fi depăşită.
Protocoalele de securitate pentru Wimbledon prevăd că anturajul fiecărui jucător este limitat la trei persoane şi vor trebui să fie cazaţi la hoteluri special desemnate, în loc de închirierea unor locuinţe private din apropiere.
Organizatorii turneului au amânat punerea în vânzare a biletelor pentru mijlocul lunii iunie pentru a avea mai multă claritate privind situaţia sa­nitară şi eventuala ridicare totală a restricţiilor, care ar putea permite creşterea limi­tei pentru public la peste 25% din capacitatea stadioanelor.
Mentionăm că Turneul de la Wimbledon a fost singurul turneu de Grand Slam care a fost anulat în 2020 din cauza pandemiei de coronavirus, pentru prima oară după al Doilea Război Mondial.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.