TENIS: Simona Halep şi Gabriela Ruse, tandem la Indian Wells

Simona Halep și Gabriela Ruse fac tandem în proba de dublu a turneului WTA 1000 de la Indian Wells (SUA)! Echipa româ­nească a primit un wild card de la organizatori.
Simona Halep și Gabriela Ruse au primit un wild card de la organizatorii americani, iar cele două românce vor face echipă în turneul de dublu la Indian Wells. Simona și Gabriela nu au mai evoluat împreună în circuitul WTA până la turneul californian.
În primul tur, perechea Simona Halep/Gabriela Ruse va înfrunta o echipă formată din două specialiste ale probei de dublu: Darija Jurak (Croația) și Andreja Klepac (Slovenia). Adversarele româncelor sunt favorite numărul 7 la Indian Wells.
Simona Halep și Gabriela Ruse evoluează atât la simplu, cât și în proba de dublu la Indian Wells! Simona și Gabi au decis să joace împreună, dar clasamentul nu le-ar fi permis să intre pe tabloul de dublu, așa că organizatorii le-au făcut cadou un wild card! În concursul de dublu de la Indian Wells, turneu dotat cu premii în valoare toală de 8,15 milioane de dolari, s-au mai înscris Raluca Olaru, alături de Nadiya Kichenok (Ucraina), și Irina Begu, împreună cu Renata Voracova (Cehia).

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.