Teste antigen (rapide), la stadion, pentru meciul CS Hunedoara – FCSB

Pentru a veni în sprijinul persoanelor care doresc să participe la meciul de fotbal de miercuri, 22 septembrie, dintre CS Hunedoara şi FCSB, Primăria municipiului Hunedoara împreună cu Direcţia de Asistenţă Socială şi Spitalul Municipal vor amenaja şi funcţionaliza două puncte de testare în imediata apropiere a stadionului Michael Klein.

Cele două puncte de testare vor fi amplasate pe platoul de lângă „tribuna mare” (intrarea dinspre Kaufland) şi vor funcţiona miercuri, 22 septembrie 2021, cu începere de la ora 09.00 până la ora 19.00.

Costul unui test este de 30 de lei, iar rezultatul se eliberează în 15 minute. În urma testării, la aceleaşi puncte se vor elibera şi certificatele (printate) necesare ulterior accesului în stadion.

IMPORTANT: Doritorii sunt rugaţi să se prezinte miercuri între orele 09.00 – 19.00 pentru efectuarea testelor.

Vă reamintim că de astfel de teste au nevoie doar persoanele care nu sunt vaccinate împortiva Covid 19 cu schema completă şi cele care nu au trecut prin boală în ultimele 180 de zile.

Pentru spectatorii cu vârste sub 18 ani testarea nu este obligatorie.

Meciul din 16-imile „Cupei României” dintre CS Hunedoara şi FSCB va avea loc miercuri, 22 septembrie, cu începere de la ora 21.00.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.